مدیرعامل فرابورس ایران گفت: ریالی از سهامی که مردم از ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس خریداری می کنند به خزانه دولت نمی رود.
حسین قربانزاده رئیس سازمان خصوصیسازی با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری به سوالات زیر پاسخ داد:
تعیین تکلیف داراییهای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از چه زمانی شروع شد؟
تعیین تکلیف داراییهای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از چه زمانی شروع شد؟قربانزاده: تعیین تکلیف برند و داراییهای هر دو باشگاه از سالیان گذشته تقریباً از زمانی که در لیست واگذاری آمدند از سال ۸۸ بود، مشخصا از سال ۷۶ اصل موضوع در خصوص واگذاری این دو باشگاه مطرح شد.
در دو سال گذشته به ویژه سال ۹۹ این موضوع شدت گرفت، در سال ۱۴۰۰ اگر کار به صورت ویژه پیگیری میشد میتوانست به مرحله واگذاری برسد.
در سه ماه اخیر ستادی در سازمان خصوصیسازی تحت عنوان ستاد هماهنگی و اجرایی آمادهسازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس تشکیل شد. دست اندرکاران این موضوع دعوت شدند تا مسئله بررسی شود و افرادی که دستاندرکار بودند در جلسات حضور داشتند.
این فرآیند در سه ماه گذشته هفتهای دو الی سه جلسه برگزار شد و ۱۶ جلسه رسمی و عمومی برگزار شد که بیش از ۴۰ جلسه فرعی تشکیل شد که در نهایت حدود ۸۵ اقدام طراحی شد تا به مرحله واگذاری برسند. این دو باشگاه برای این که حائز شرایط پذیرش به معنای عام باشند باید یک سری کارهایی را انجام میدادند که ذات این باشگاه ها با این مسئله هماهنگ نبود.
در سایت کدال بورس حدود ۶۰ اطلاعیه هر دو باشگاه منتشر کردهاند که عملاً این باشگاهها در ریل حکمرانی صحیح قرار گرفتند و در تاریخ ۳۰ بهمن ماه بود که ثبت نزد سازمان بورس اتفاق افتاد و هیئت واگذاری ارزشگذاری آنها را تصویب کرد.
در ادامه برنامه فدایی مدیرعامل فرابورس ایران گفت: دولت هیچ سهمی را در این واگذاری نمی فروشد یعنی ریالی از این پذیره نویسی به خزانه دولت واریز نمی شود و نگاه منفی تامین مالی دولت از بازار سرمایه درست نیست. تمامی منابع در اختیار دو باشگاه می شود و برای اهداف افزایش سرمایه آنها صرف خواهد شد.
باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس
باشگاه خبرنگاران جواناقتصادیبورس
شناسه خبر: 126069