طبق اعلام مسوولان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، طرح تجربهنگاری بازنشستگان توسط خانوادههای آنها در قالب یک مسابقه اجرا میشود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، حجتالله عبدالملکی امروز در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای 6 ماهه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اجرای طرح تجربهنگاری بازنشستگان اظهار داشت: دولت سیزدهم که به عنوان اولین دولت در گام دوم انقلاب است از کلیدواژه جوانان استفاده میکند و رئیس جمهور هم تاکید کرده که در انتصابات به جوانگرایی توجه شود، اما مدیران جوان نیاز به تجربه بازنشستگان هم دارند.
وی گفت: هر نسلی بر شانه نسلهای قبلی قرار میگیرد و علم بشر چیزی نیست جز تراکم تجربههای بشر در طول دوران است و علم فقط آنچه در کتابهای دانشگاهی وجود دارد، نیست. بخش مهمی از تجربه بشر در قالب تاریخ شفاهی بازنشستگان وجود دارد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: ما در کشور 5.5 تا 6 میلیون بازنشسته داریم که از این تعداد 5.6 میلیون نفر در صندوقهای تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی وجود دارند و یکی از روشهای تکریم بازنشستگان بازگرداندن منزلت اجتماعی آنان است.
عبدالملکی تصریح کرد: تجربه بازنشستگان باید به نسل جدید منتقل شود و بازنشستگان ستونهای مقاوم جامعه هستند که باید تکریم شوند.
وی با اشاره به اجرای طرح تجربهنگاری بازنشستگان، بیان کرد: این جشنواره درواقع تاریخ شفاهی بازنشستگان است که تجربه آنها در ذهنشان مانده و توسط اعضای خانواده آنها پیادهسازی و تنظیم میشود و در قالب جشنواره از تجربههای برتر تجلیل میشود.
درواقع* طرح تجربهنگاری بازنشستگان اجرا میشود
* طرح تجربهنگاری بازنشستگان اجرا میشود* طرح تجربهنگاری بازنشستگان اجرا میشوددر ادامه، محمد چکشیان، معاون فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: تجربه بازنشستگان، میراث گرانبهایی است که در گام دوم انقلاب باید توسط جوانان مورد استفاده قرار گیرد.
چکشیانوی گفت: در این زمینه مسابقهای از 15 اسفند تا 15 اردیبهشت سال آینده برگزار میشود که تجربه بازنشستگان توسط اعضای خانواده آنها، فرزندان، نوهها و عروس و دامادهای آنها تهیه میشود و در قالب یک گزارش 40 تا 80 صفحهای دریافت و به هر یک از این تجربهنگاریها دو میلیون تومان پاداش داده میشود.
معاون فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: گزارش تجربه بازنشستگانی که برتر باشند علاوه بر آن جوایز 20 میلیون تومانی و 50 میلیون تومانی و حتی امریه سربازی در یکی از زیر مجموعههای وزارت کار جایزه میگیرند و تجربههای برتر بازنشستگان در قالب کتاب منتشر و در اختیار نسل جوان قرار میگیرد.
* بازنشستگان هویت و گنج پنهان کشور هستند
* بازنشستگان هویت و گنج پنهان کشور هستند* بازنشستگان هویت و گنج پنهان کشور هستنددر این مراسم همچنین محمد اسکندری، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری هم گفت: تجربه بازنشستگان یک گنج پنهانی است که با این طرح از آن آواربرداری میشود و گاهی مرامهای اخلاقی در بین جامعه ما بوده است که به عنوان هویت و گنج پنهان کشور ما به شمار میرود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اظهار داشت: با ابزارهای الکترونیکی جدید بخشی از جامعه دچار بحران هویت میشود که خسارات فراوانی دارد اما با تجربهنگاری بازنشستگان از این بحران بیهویتی نجات پیدا میکنیم.
به گفته اسکندری یکی از نیازهای بازنشستگان نشاط آنهاست که اگر در این قالب آنها را به کار بگیریم در آنها نشاط ایجاد میشود و از نظر روحی و روانی بازنشستگان نیاز به دیدهشدن دارند، همچنین انتقال تجربه از نسل قدیم به نسل جدید انجام میشود.
وی همچنین گفت: یکی دیگر از راههای انتقال تجربه از بازنشستگان به نسل بعدی، در قالب فیلمنامهنویسی در گام بعدی خواهد بود.
در این مراسم همچنین سردار نعمان غلامی رئیس دانشگاه تربیت پاسداری نیز حضور داشت.
انتهای پیام/
انتهای
شناسه خبر: 138870