نماینده شهرضا و دهاقان تصریح کرد: اگر میخواهیم امنیت سرمایهگذاری را در کشور ایجاد کنیم و تحقق شعار سال را مبنی بر سرمایهگذاری در تولید تحقق ببخشیم، تنها راه پیش روی ما هوشمندسازی روندهای اقتصادی و مالیاتی کشور از مسیر تقویت حسابرسی سیستمی است.
حبیب قاسمی، نماینده شهرضا و دهاقان در مجلس در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به این موضوع که مزیتهای هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور بر کسی پوشیده نیست، تصریح کرد: استفاده از سامانهها در تمامی بخشها به نفع کشور است. سامانهها ابزاری قدرتمند در راستای ایجاد شفافیت اقتصادی هستند.
وی ادامه داد: ایجاد شفافیت در امور اقتصادی و مالیاتی کشور به معنای بالا بردن اعتماد مردم به روندهای حکمرانی در این حوزههاست. هر چقدر سامانهها نقش پررنگتری در اخذ مالیات از مردم داشته باشند، اعتماد مودیان به روندهای مالیاتی کشور افزایش پیدا میکند.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: تنها در سایه هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور و فاصله گرفتن از روندهای دستی و ممیزمحور میتوانیم به افزایش امنیت سرمایهگذاری در کشور مبادرت کنیم. در این سازوکار است که سرمایهگذاران احساس امنیت میکنند تا سرمایههایشان را در کشور به کار بیندازند.
قاسمی گفت: تحقق شعار سال مبنی بر سرمایهگذاری در حوزه تولید از اهمیت بالایی برخوردار است. زیرا رونق بخشیدن به تولید یک اقدام اساسی و زیربنایی در راستای حل بسیاری از مشکلات کشور است. اگر بتوانیم سرمایهها را به این بخش سوق دهیم، مشکل اشتغال و معیشت مردم حل میشود.
وی ادامه داد: دریافت مالیات به صورت سیستمی و هوشمند فرصتی در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار میدهد که بر مالیاتستانی از فراریان مالیاتی و پردرآمدها متمرکز شود. در این شرایط، میتواند فشار مالیاتی بر بخش تولید را کم کند. این موضوع به عنوان یک مشوق برای جذب سرمایهها به این حوزه عمل میکند.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: متأسفانه الان شاهد هستیم که کارهای واسطهای و مخرب از جذابیت بالایی برخوردار هستند. وقتی افراد وارد کار تولیدی میشوند، در دسترس مالیاتستانی دقیق قرار میگیرند. اما فعالیتهای دلالی زیر چتر مالیاتی کشور قرار ندارند.
وی ادامه داد: از طریق سیستمی و هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور میتوانیم به رفع مشکلاتی که در بالا به آنها اشاره شد، بپردازیم. در این شرایط، زمینه برای حمایت از بخش تولید به وجود میآید. هر چقدر بتوانیم به حمایت از تولید بپردازیم و فعالیتهای مخرب و دلالی را کاهش دهیم، منافع کشور بیشتر تأمین میشود.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: تا وقتی فعالیتهای واسطهای جذابیت بالایی دارد، افراد انگیزهای برای ورود به کارهای تولیدی ندارند و تحقق شعار سال مبنی بر سرمایهگذاری در تولید ممکن نخواهد بود. تمرکز بر کشف مودیان جدید و مقابله با سوداگری از طریق هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور در راستای حمایت از تولید و سرمایهگذاری در این بخش است.
وی ادامه داد: امنیت سرمایهگذاریها یکی از شاخصهای مهم در جذب سرمایه به بخش تولید است. تا وقتی نتوانیم این شاخص را در اقتصاد کشور به وجود بیاوریم، اعتماد کافی برای آوردن سرمایه به حوزه تولید به وجود نمیآید. هوشمندسازی امور مالیاتی و اقتصادی کشور بستری برای اعتمادآفرینی در حوزههای مختلف اقتصادی و بالا بردن امنیت سرمایهگذاریها ایجاد میکند. قطعاً در روندهای هوشمند مالیاتی، امنیت سرمایهها بیشتر حفظ میشود و اعتماد مردم برای سرمایهگذاری بیشتر میشود.
این نماینده مجلس در پایان تأکید کرد: اگر میخواهیم امنیت سرمایهگذاری را در کشور ایجاد کنیم و تحقق شعار سال را مبنی بر سرمایهگذاری در تولید تحقق ببخشیم، تنها راه پیش روی ما هوشمندسازی روندهای اقتصادی و مالیاتی کشور از مسیر تقویت حسابرسی سیستمی است.
انتهای پیام/