بر اساس آخرین آمارها درخواست بیش از ۱۲۰ هزار فرصت شغلی از سوی متقاضیان و جویندگان کار در سامانه جست و جوی شغل به ثبت رسیده است.
به گزارش ایسنا، راه اندازی سامانه جست وجوی شغل، یکی از وعدههای وزیر کار بود که در مدت کوتاه تصدی خود آن را عملی کرد؛ هرچند نمونه های دیگری از این سامانه با کارکردهای مختلف هم پیش از این ایجاد شده بود.
سامانه جستجوی شغل،کارجو، کارفرما و کاریابی را به یکدیگر متصل می کند؛ در حقیقت محلی است که کارفرمایان برای درخواست نیروی کار مورد نیاز خود به آن مراجعه و ثبت نام می کنند و کارجویان نیز با ثبت اطلاعات خود، کار مورد نظر را پیدا می کنند. حجت عبدالملکی وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی، در روزهای اخیر از ثبتنام متقاضیان برای بیش از ۱۲۰ هزار فرصت شغلی در سامانه مذکور خبر داد. سامانه جست وجوی شغل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از چند زیر بخش تشکیل شده که بخش جستجوی نیروی کار، جستجوی فرصتهای شغلی، ورود و ثبت نام کارفرما،ورود و ثبت نام کارجو،ورود کاریابی و لیست کاریابیها را شامل می شود. در قسمت جستجوی فرصتهای شغلی، متقاضیان می توانند از مشاغل موجود اطلاع یافته و میزان دستمزد و ساعت کار و همچنین نوع همکاری اعم از رسمی،قراردادی،پیمانی و پروژه ای را انتخاب کنند.در لیست کاریابیها نیز امکان مشاهده کاریابیهای مورد تایید وزارت کار و همچنین صدور و تمدید مجوز کاریابی ها پیش بینی شده است. به گفته کریمی بیرانوند، سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار، این سامانه کمک می کند تا کاریابیها بتوانند خدمات خود را در بستر وب و فضای مجازی به مردم ارائه بدهند و وزارت کار، سامانه جامع جستجوی شغل را به سامانه سازمان آموزش فنی و حرفه ای متصل می کند تا در طول این زنجیره با همدیگر فعالیت کنند. وزرات تعاون،کار و رفاه اجتماعی با داشتن بانک اطلاعات کارجویان، کارفرمایان و کاریابی ها نقش موثری و بسزایی در اتصال جویندگان و متقاضیان کار به بنگاههای اقتصادی از طریق کاریابیها دارد. به گزارش ایسنا، متقاضیان کار می توانند جهت بهره مندی از مزایای این سامانه به نشانی https://shoghl.mcls.gov.ir/portal در سایت وزارت کار مراجعه و ضمن جست و جوی فرصتهای شغلی و مشاهده لیست کاریابی ها، مراحل ثبت نام خود را دنبال کنند. انتهای پیام
شناسه خبر: 81870