رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در بازدید از آزادراه تهران-شمال از بهره برداری از باند رفت منطقه دو این آزادراه تا پایان سال ۱۴۰۱ خبر داد و با اشاره به حمایت دولت برای تزریق منابع مالی در این پروژه گفت: با توجه به حجم کار و فعالیت در این پروژه، دولت در بخش تامین مالی، به تعهدات خود عمل خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، مسعود میرکاظمی در بازدید مشترک صبح امروز از آزادراه تهران شمال به همراه رئیس بنیاد مستضعفان و معاون اجرایی رئیس جمهور با تقدیر از عملکرد مهندسان ایرانی در احداث این آزادراه اظهار کرد: یکی از نکات قابل توجه در این پروژه عظیم آن است که همه مشاوران و پیمانکاران و حتی تمام مصالح به کار رفته در این پروژه، ایرانی است و تمامی تونل ها و پل های آن به دست مهندسان ایرانی طراحی و احداث شده است.
وی با اشاره به زمان افتتاح باند اول منطقه دو آزادراه تهران-شمال گفت: امروز جلسه ای برای بررسی ابعاد مختلف کار در این منطقه از آزادراه برگزار شد و انشالله مسیر رفت آزادراه تهران-شمال تا پایان سال ۱۴۰۱ به بهره برداری خواهد رسید.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به حمایت دولت برای تزریق منابع مالی در این پروژه گفت: با توجه به حجم کار و فعالیت در این پروژه، دولت در بخش تامین مالی، به تعهدات خود عمل خواهد کرد.
میرکاظمی ادامه داد: همچنین مقرر شد تا با بررسی های کارشناسی بیشتر، کار در منطقه سوم آزادراه تهران-شمال نیز تعیین تکلیف شود.
هزینه های احداث آزادراه تهران-شمال طی چند سال جبران میشود
هزینه های احداث آزادراه تهران-شمال طی چند سال جبران میشودبه گزارش ایسنا، سید صولت مرتضوی- معاون اجرایی رئیس جمهور - نیز در حاشیه این بازدید مشترک با اشاره به نقش این پروژه در اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: این پروژه اتصال دهنده بخش های جنوبی و مرکزی کشور به دریای خزر است و اقتصاد دریا با توجه به پتانسیلی که دارد، یکی از مولفه های اقتصاد مقاومتی است.
معاون اجرایی رئیس جمهور افزود: علاوه بر این، تکمیل آزادراه تهران-شمال نقش پررنگی در کاهش مسیر دسترسی به شمال کشور و همچنین کاهش مصرف انرژی و صرفه جویی در وقت دارد که با توجه به منافع مالی این صرفه جویی ها، هزینه های احداث این آزادراه طی چند سال جبران خواهد شد.
وی با تقدیر از عملکرد مهندسان و کارگران ایرانی در ساخت این پروژه گفت: این پروژه عظیم یک شاهکار مهندسی است و مهندسان توانمند ایرانی در این آزادراه، سازه های عظیمی را بنا کردند و قطعا این توان و تجربه آنها می تواند در سایر کشورها نیز ارائه شود.
انتهای پیام
شناسه خبر: 91551