یک کارشناس حوزه نیرو گفت: کنتور هوشمند این قابلیت را به صنعت برق میدهد تا به جای اینکه برق همه مشترکان قطع شود، تنها مصرف فراتر از الگوی مشترکان پرمصرف مدیریت شود.
محمد پورحمید، در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس ضمن اشاره عملکرد دولت در مدیریت تامین انرژی فصل زمستان اظهار داشت: یکی از اولین چالشهایی که دولت با آن مواجه بود در ابتدای کار مسئله قطعی حاملهای انرژی از جمله گاز و برق در فصل زمستان بود که سال گذشته زمینه بروز مشکلات گستردهای را فراهم کرد اما در سال جاری این مسئله به بهترین نحو و بدون اعمال خاموشی برای بخش خانگی برنامهریزی شد.
پورحمیدپورحمیداین کارشناس حوزه نیرو با اشاره به بررسی اقدامات دولت به عنوان راه حل فوری مسئله پوشش ناترازی گفت: یکی از مشکلاتی که صنعت برق در اوج بار با آن مواجه است، مسئله مصرف خارج از الگوی عدهای است که زمینه قطعی برق سایر مشترکان را فراهم میکند.
وی افزود: در سالهای گذشته، ابزار وزارت نیرو در برخورد با این دو نوع مشترک ابزار متفاوتی نبوده است و با قطع برق همه مشترکان به زبان ضربالمثل «تر و خشک با هم میسوزند.» تنها راه حل این مسئله به شمار میرود.
*برنامه نصب کنتور هوشمند در دستور کار وزارت نیرو
*برنامه نصب کنتور هوشمند در دستور کار وزارت نیرو*برنامه نصب کنتور هوشمند در دستور کار وزارت نیروپورحمید با اشاره به راهکارهای رفع این نقیصه گفت: یکی از راهکارهایی که در دستور کار وزارت نیرو هم قرار گرفته است، مسئله نصب کنتور هوشمند بوده که این قابلیت را به صنعت برق میدهد تا تنها مصرف خارج از الگو را محدود کند و بدین ترتیب به جای اینکه برق همه مشترکان قطع شود، تنها مصرف فراتر از الگوی مشترکان پرمصرف مدیریت شود.
پورحمیدپورحمیداین کارشناس حوزه انرژی مسئله مدیریت مصرف فراتر از الگو به جای قطع برق همه مشترکان را یکی از مهمترین دستاوردهای صنعت برق در سالهای اخیر برشمرد و تاکید کرد: در شرایطی که برنامه وزارت نیرو در این حوزه محقق شود، گام بلندی به سوی مدیریت تقاضا برداشته شده است.
پورحمید در بیان آمار مصرف پرمصرفها عنوان کرد: محدودسازی مصرف برق اقلیت پرمصرف میتواند تا 3 هزار مگاوات از ناترازی صنعت برق را پوشش دهد و از قطعی برق تعداد زیادی مشترک جلوگیری کند.
پورحمیدپورحمیدانتهای پیام/
انتهایانتهای
شناسه خبر: 116007