سامانه پیامکی یکی از شیوههای فوق العاده برای برقراری ارتباط با مشتریان، جلب توجه آنها و افزایش فروش است. برای استفاده از این سامانه باید استراتژی خاص خود را داشته باشید.
به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، پیامک سالها پیش از جهانی شدن اینترنت کاربرد داشت. اما هنوز هم بعد از گذر زمان این روش تبلیغاتی و اطلاع رسانی نه تنها قدیمی نشده، بلکه همچنان با اثربخشی فوق العاده ای در حال استفاده است. این روزها از سامانه پیامکی به عنوان یکی از بهترین روشهای تبلیغاتی به شکل گستردهای استفاده میشود. روشی که در عین سادگی، سرعت و به صرفه بودن، بر خلاف اینترنت طیف گستردهتری از مردم را هدف قرار میدهد. با ما همراه باشید تا رمز و راز استفاده درست از این روش را با شما به اشتراک بگذاریم.
تبلیغات هدفمند پیامکی چیست؟
پیامک هدفمند به سرویسی گفته میشود که با استراتژی قبلی برای اثربخشی روی قشر خاصی از مردم استفاده میشود. چنین پیامکهایی به شما این امکان را میدهند تا اطلاعات لازم، یادآوریها و نکات مهم مربوط به کسب و کار خود را با مشتریان به اشتراک بگذارید و از آنها برای پیوستن به باشگاه مشتریان خود چه به صورت واضح و آشکار و چه به شکل پنهان دعوت کنید. زمانی که از یک سامانه پیامکی برای تبلیغات هدفمند تجارت خود استفاده میکنید، لیستی از مخاطبین خاص خود را ایجاد خواهید کرد و بر اساس رابطه کسب و کار خود با آنها به بازاریابی برندتان میپردازید. لیست مخاطبان موجود در این سامانه شما را قادر میسازد تا پیامکهای متنی خاصی را برای جامعه هدف خود ارسال کرده و از این طریق یک رابطه عاطفی قدرتمند را با این گروه از افراد ایجاد کنید.
سامانه پیامکی چیست؟
سامانه پیامکی در واقع همان سیستم ارسال پیامک هدفمند به شکل انبوه است که شما میتوانید از آن برای ارسال تعداد زیادی پیامک به لیستی از مخاطبین خود استفاده کنید. چنین سامانهای قابلیت انجام برخی از تنظیمات را بر اساس کمپین بازاریابی شما دارد. شما با استفاده از این سامانه میتوانید به راحتی وارد حساب کاربری خود شوید، یک پیامک تبلیغاتی را بنویسید و بعد از تعیین تاریخ و تعداد دقیق مخاطبین، روی دکمه ارسال کلیک کنید. سامانه پیامکی بر خلاف پیامک معمولی در زمان بسیار کوتاهی حجم بسیار بیشتری از مخاطبین را هدف قرار میدهد. این روش تعاملی، به صرفه سادهترین راه برای انتقال اطلاعات به مشتریان در مورد کسب و کار شما خواهد بود. بنابراین فرقی نمیکند که هدف شما از ارسال یک پیامک تبلیغاتی چیست، زیرا در نهایت یک سامانه پیامکی راهی عالی برای پیاده سازی استراتژیهای بازاریابی شما خواهد بود.
مزایای استفاده از سامانه پیامکی
پیامکها در مدت زمان کوتاهی خوانده میشوند و دارای نرخ خوانش ۹۸ درصدی هستند.
پیامکها کوتاه هستند و میتوانند بدون ایجاد مزاحمت تأثیر لازم را روی مخاطب بگذارند.
اس ام اسهای تبلیغاتی راهی عالی و به صرفه برای دسترسی به مخاطبین هدف هستند.
از پیام کوتاه انبوه میتوان به گونهای استفاده کرد که تنها مشتریان به آن دسترسی داشته باشند.
از پیامکها میتوان برای طیف گستردهای از اهداف بازاریابی استفاده کرد.
انواع کمپینهای بازاریابی پیامکی
طبق تحقیقات انجام شده توسط Juniper)) تبلیغات جهانی از طریق پیامک در سال ۲۰۲۰ حدود ۱۰ درصد افزایش پیدا کرد و به رقم ۲/۷ تریلیون پیامک رسید. همچنین مؤسسه کارتنر پیش بینی میکند که تا سال ۲۰۲۸ حدود ۸۰ درصد از سازمانها از خدمات پیام رسانی انبوه برای تجارت خود استفاده کنند. بر این اساس اگر هنوز در انتخاب این شیوه شک دارید، میتوانید با خیال راحت از سامانه پیامکی به عنوان یک ایده خوب استفاده کنید. البته تصور نکنید که خدمات پیامکی مشتریان تنها به چند مورد معمولی مثل اطلاع رسانی درباره برندتان محدود است، بلکه شما میتوانید از این روش عالی برای طیف گستردهای از استراتژیهای بازاریابی خود استفاده کنید. با این اوصاف شما میتوانید استراتژیهای مختلفی را در زیر چتر خدمات سامانه پیامکی برای رشد برند خود به کار بگیرید. در ادامه به معرفی این کاربردها میپردازیم.
تبلیغات متنی
شاید بزرگترین کاربرد سامانه پیامکی، تبلیغات باشد. شما میتوانید از این سامانه جهت جذب مشتریان استفاده کنید و صدای برند خود را به گوش طیف گستردهتری از مردم برسانید. برای مثال یکی از راههای تبلیغ کسب و کارتان این است که مشتریان خود را از تخفیفهای ویژه یا مناسبتی باخبر کنید.
ارسال کوپنهای تخفیفی
یکی دیگر از رایجترین کاربردهای تبلیغات پیامکی، استفاده از کوپنهای تخفیفی است. مردم زمانی میتوانند به سمت تجارت شما جذب شوند که احساس کنند چیزی برای عرضه دارید یا حداقل در معامله با شما سود میبرند.
برگزاری مسابقه
از دیگر روشهای جلب توجه مخاطب از طریق پیامک این است که او را به شرکت در یک مسابقه ترغیب کنید. برای مثال میتوانید پرسشی را با او مطرح کنید و در صورت پاسخ صحیح او را در بین لیست برندگان در زمان قرعه کشی قرار دهید.
برنامههای وفاداری
شما میتوانید از سامانه پیامکی در جهت شناخت بهتر مخاطب خود و نیاز او استفاده کنید. برای مثال با ایجاد نظرسنجی پیامکی میتوانید درک بهتری از دیدگاه مخاطب نسبت به خود داشته باشید یا استراتژی جدیدی را برای ایجاد تغییرات اعمال کنید.
ارسال پیامک هشدار
علاوه بر کاربردهای بالا، شما میتوانید از پیامکهای انبوه به منظور ارسال انواع اعلان یا هشدارهای پیامکی استفاده کنید. برای مثال مشتریان خود را از رویدادی خاص باخبر کرده یا درباره ورود محصولات جدید به او اطلاع رسانی کنید. ارسال اعلانهای مربوط به ساعت کاری یا تعطیلی فروشگاه، فروش بلیطهای رویدادهای خاص یا ارسال آدرس شعبههای جدید، میتوانند نمونههای دیگری از اعلانهای هشدار محسوب شوند.
نحوه استفاده از تبلیغات هدفمند پیامکی
شما برای اثربخشی پیامکهای خود باید به بهترین شیوه از آنها استفاده کنید. به این معنا که نباید هر چیزی را که از نظر خود درست تصور میکنید، در قالب یک محتوای متنی به مخاطب ارسال کنید. اگرچه پیامک یک روش بازاریابی به صرفه است، اما باید برای این شیوه هم استراتژی خاص خود را بچینید. برای درک بهتر این موضوع در ادامه مواردی را معرفی میکنیم که میتوانند تأثیر زیادتری روی پیامک تبلیغاتی شما داشته باشند.
پیام خود را کوتاه و واضح ارسال کنید.
از کلمات اثربخش در محتوای خود بهره ببرید.
تبلیغات خود را بدون مقدمه و به صورت آشکار در متن پیامک درج نکنید.
روی احساس مخاطب دست بگذارید و او را درگیر کنید.
پیامکها را در زمان درست ارسال کنید.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.