تعداد بانک های ارائه دهنده خدمت چک دیجیتال به ۲۶ بانک رسید و از زمان راه اندازی چک دیجیتال در کشور تا پایان فروردین ماه سال جاری، بیش از یک میلیون و ۵۷۶ هزار فقره چک الکترونیک ثبت شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، بانک های صادرات ایران، تجارت، پارسیان، رفاه کارگران، کشاورزی، پاسارگاد، قرض الحسنه رسالت، ملت، گردشگری، توسعه صادرات، توسعه تعاون، ملی ایران، سینا، شهر، اقتصاد نوین، آینده، قرض الحسنه مهر ایران، دی، خاورمیانه، صنعت و معدن، ایران زمین، سرمایه، کارآفرین، سامان، ایران ونزوئلا و سپه به سامانه چکاد (سامانه چک امن دیجیتال) متصل شده و چک دیجیتال را عملیاتی کرده اند و بانک مسکن نیز در مراحل پایانی فرآیند پیوستن به سامانه چکاد (سامانه چک دیجیتال) است.
براساس این گزارش، بانک مرکزی و شبکه بانکی در راستای عمل به تکالیف قانون جدید چک و ارائه محصولات فناوری محور، چک الکترونیک را به عنوان محصولی جدید در شبکه بانکی معرفی کرد و این محصول در آبان ماه سال 1401 رونمایی شد.
چک الکترونیک محصولی است که مشتریان شبکه بانکی را از مراجعه به شعبه بی نیاز می کند و تمام مراحل آن به صورت غیرحضوری قابل انجام است.
شخص درخواست کننده دسته چک می تواند دسته چک را در موبایل بانک یا اینترنت بانک خود درخواست داده و پس از بررسی های لازم، تعداد برگ های چک با شناسه صیادی در اختیار فرد قرار می گیرد. سپس فرد می تواند در موبایل بانک یا اینترنت بانک اقدام به صدور چک کرده و به کارتابل گیرنده ارسال کند.
در این زمینه، بانک مرکزی همه بانک ها را به پذیرش بین بانکی چک های دیجیتال سایر بانک ها در سامانه چکاوک مکلف کرده است.
انتهای پیام/