اکونومیک 24

آخرین اخبار در مورد نان سنگک

کیفیت نان‌ها به نوع آرد بر می‌گردد نه کیفیت گندم

عضو هیأت علمی مؤسسه تحقیقات کشاورزی گفت: بخشی از کیفیت نان‌ها مربوط به نوع آردی است که استفاده می‌شود؛ کیفیت پایین نان مربوط به کیفیت گندم نیست.به گزارش خبرنگار مهر، نان قوت غالب مردم در جهان است. در ایران انواع نان‌های سنتی و ماشینی پخت می‌شود که قیمت و کیفیت متفاوت دارند. نان بربری، سنگک، لواش و تافتون نان‌های سنتی کشور بوده که در چند سال اخیر کیفیت آنها پایین آمده است. رنگ نان سنگک در برخی نانو ...

تغییر قیمت نان از سوی استاندارها

نان قوت غالب مردم بوده و پس از ۳ سال قیمت آن در بعضی استان‌های کشور افزایش یافته است؛ در مشهد نان بربری از ۱,۱۵۰ تومان با افزایش حدود ۴۳ درصدی به ۱,۶۵۰ تومان در یک هفته اخیر رسیده است. به گزارش خبرنگار مهر، نان قوت غالب مردم بوده و پس از ۳ سال قیمت آن در بعضی استان‌های کشور افزایش یافته است. در مشهد نان بربری از ۱,۱۵۰ تومان با افزایش حدود ۴۳ درصدی به ۱,۶۵۰ تومان در یک هفته اخیر رسیده است. نان لواش ...

افزایش قیمت نان در آزاد پزها /دولتی ها بدون تغییر

با تغییر قیمت آرد بررسی های صورت گرفته حاکی است قیمت نان در نانوایی های آزاد پز با افزایش همراه است اما همچان ننان دولتی بدون تغییر عرضه می شود. به گزارش خبرنگار مهر، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت شب گذشته جمعه ۱۶ فروردین در پخش زنده خبر شبکه یک سیما هر گونه افزایش قیمت نان مصرفی مردم را رد و اعلام کرد: قیمت آرد برای صنف (نانوایی فانتزی) و صنعت افزایش یافته است. خبرنگار مهرپیش از وی نیز سید جواد سا ...

مهمترین اخبار اقتصادی: