اکونومیک 24

آخرین اخبار در مورد سبوس

کیفیت نان‌ها به نوع آرد بر می‌گردد نه کیفیت گندم

عضو هیأت علمی مؤسسه تحقیقات کشاورزی گفت: بخشی از کیفیت نان‌ها مربوط به نوع آردی است که استفاده می‌شود؛ کیفیت پایین نان مربوط به کیفیت گندم نیست.به گزارش خبرنگار مهر، نان قوت غالب مردم در جهان است. در ایران انواع نان‌های سنتی و ماشینی پخت می‌شود که قیمت و کیفیت متفاوت دارند. نان بربری، سنگک، لواش و تافتون نان‌های سنتی کشور بوده که در چند سال اخیر کیفیت آنها پایین آمده است. رنگ نان سنگک در برخی نانو ...

فارس من| مطالبه استفاده از آرد سبوس‌دار در نانوایی‌ها و برنامه دولت برای ارتقای کیفیت گندم‌

مخاطبان فارس با ثبت پویشی، آرد‌های بدون سبوس را منشاء برخی بیماری‌ها عنوان کرده‌اند و خواستار عرضه نان سبوس‌دار در نانوایی‌ها هستند، در این‌باره ‌وزارت جهاد کشاورزی‌ اعلام کرد که برنامه‌ای در حال پیاده‌سازی است تا گندم‌های کم‌کیفیت، ارتقای کیفیت یابند. به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، مخاطبان خبرگزاری فارس به ثبت پویشی با عنوان«نان بدون سبوس، بلای جان مردم»، آرد‌های بدون ...

مهمترین اخبار اقتصادی: