کاهش ۶۰ تا ۷۰ درصدی تولید، قیمت زعفران را بالا برد
عضو شورای ملی زعفران گفت: با توجه به شرایط خشکسالی و کاهش ۶۰ تا ۷۰ درصدی تولید، قیمت زعفران جهش چشمگیری در بازار داشت.
آقای علی حسینی گفت: بنابر آمار اعلامی وزارت جهاد کشاورزی امسال تولید زعفران ۶۰ تا ۷۰ درصد کاهش داشته است، هر چند به سبب شناسنامه دار نبودن مزارع این آمار احتمالی است.
تولید زعفرانبه گفته او، علی رغم آنکه وزارت جهاد کشاورزی در ابتدای فصل برداشت قیمت پایه هر کیلو زعفران را ۲۰ میلیون ...